esmaspäev, 21. märts 2011

Ülevaade varasemast

Väike pildiline ülevaade siiani toimunust. Olen nüüd katsetanud fotoaparaadi erinevaid programme. Lisaks leidsin, et on võimalik pildistada sõitva auto lahtisest aknast. Elu on kohe rikkam:)

Eile käisime teist korda siin oldud aja jooksul Georgiopolises. Seal ja aegajalt ka muudes kohtades korraldavad siinsed Suur-Britannia kodanikud kasutatud asjade müüke. Need on neile küll rohkem meelelahutuse ja kokkusaamise võimalus, kuid ühtlasi ilmselt ainsad kohad Kreekas, kust saab kasutatud asju, sest kreeklased väldivad sellist kraami. Valdavalt müüakse kastidest inglise keelset ajaviitekirjandust, natuke riideid ja pudipadi ja kooke. Mina otsisin suveseelikut aga siiani on nad müünud talvehooaja riideid. Kui esimesel kahel korral käies (teine kord oli teises külas) jätsid pehmekaanelise sisuga raamatukastid mind suhteliselt külmaks, siis seekord andis asjaolu, et ma ei ole kuu aega raamatukogus käinud, tugevalt tunda. Lahkusin 8 raamatu võrra rikkamana. Tõenäoliselt õnnestus mul välja noppida kogu müügiala kõik mitte-chick-flick raamatud. Alguses tulin ära 6 raamatuga aga kui läksime korraks tagasi, et K saaks oma ostude eest maksta, siis leidsin äärepealsest kastist veel kaks tükki. Siin müüakse kasutatud raamatuid üldiselt 1 euro tükk ja suurema hulga eest on erinevad soodustused. Mõni müüb 3 raamatut 2 euroga, teine 5 raamatut 4 euroga. Ma ei ole neid raamatuid küll veel lugenud (kodus ootas üks laenatud Kreetale kolimise lugu lugemist) aga paistab, et kõige nö kvaliteetsem kirjandus oli kõige soodsam. Viimased kolm raamatut sain hinnaga 50 senti tükk ja nendeks olid *Corfu Banquet - ilukirjanduslik lugu elust Korful koos põhjaliku retseptivaruga. Tahtsin siit kaasa osta retseptiraamatu, mida oleks pidanud minema kalli raha eest päris poodi otsima aga nüüd on see mure ka murtud. Raamat ise paistab sirvides olevat ilus mõnus helge lugemine.
*Kite runner - selle määris müüja mulle praktiliselt pähe, pidi väga hea olema. Sellest on film ka tehtud.
*If nobody speaks of remarkable things - pealkiri tundus paljutõotav. Sisukirjeldus oli ähmane aga müüja ütles minu soovi peale leida midagi, mida saab mitu korda lugeda, et see peaks mulle meeldima. Chick-flickid talle endale ka ei meeldi, seega on lootust, et võib olla hea raamat.
Ülejäänute seas olid kaks sama autori noorteraamatut, mis tundusid mõnusalt vanaaegsed, üks eepiline lugu elust Prantsuse veiniistanduses vastupanuliikumise ajal, üks väga paks raamat, mis loodetavasti sisaldab palju aiapidaja elulaadi kirjeldusi ja üks loodetavasti lõbus lugu laulvast vanaemast, kes peab enda elu korda saamise käigus lapselapsele paar elulist asja õpetama.

Igatahes olen ma nüüd varustatud pikaks reisiks läbi Euroopa tagasi Eestisse. Mis loodetavasti algab juba aprilli alguses:) Igatsus Eesti järele on suur. Eriti tahaks Võrumaale kõndima ja inimesi näha.

Pärast raamatute jahti käisime jällegi sealses rannas. Pildid ei ole veel arvutisse tõmmatud. Ammust ajast on veel pooleli kevadkarnevali sissekanne. Selle loodan ka lõpetada enne, kui Milia kohta lugeda saate:) Internet on viimastel päevadel ära ja olemas olles katkendlik olnud. Seega kiiret tegutsemist ei saa lubada.

Kiirtee vaated








Rannas jälle. Auto aku laadimiseks oli vaja pikemalt sõita, käisime kaugemal rannas:)

Sõbralik rannakiisu
















Jalutamas















Apelsiniõis




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar