esmaspäev, 19. aprill 2010

Sooja leiba

Elu on kohe rikkam kui juuretis on jälle majas:)

2 kommentaari:

  1. Kuidas sa oma juuretist säilitad?
    Mina suur neurootik hoidsin juuretist topelt - kausikülge kuivanuna ja külmkapis...külmkapi oma andis kaks korda otsad ja läks pärmiks...kausi küljes kuivanud juuretis töötab lihsalt suurepäraselt.

    VastaKustuta
  2. Varasemad juuretised on mul hukka läinud seetõttu, et nad ei saanud õhku. Hoidsin külmkapis kinnises karbis. Nädala ikka säilis hästi aga kui vahepeal ei uuendanud, siis läks imelikuks. Nüüd sain uue juuretise ja seda hoian külmkapis karbis, mille üks äär on lahti. Nädalat pole veel olnud. Sellega tehtud esimesest taignast võtsin ka nüüd igaks juhuks kaks uut juuretist, et ikka kindel oleks, kui äkki unustan järgmine kord võtta.

    Lahtiselt kausis hoidmiseks peavad minu teada spetsiifilised tingimused olema õhuniiskuse ja temperatuuri osas. Millised, seda ei tea aga ju siis Sul on head:)

    VastaKustuta